Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gonçalo Guedes: Una Eurocopa per a oblidar

Per Pablo Marquez · 28 Juny, 2021

La temporada de Gonçalo Guedes ha sigut molt irregular. El futbolista del València CF s’ha perdut molts partits esta temporada a conseqüència de la seua actitud. Finalment, gràcies a dos mesos en els quals va estar a un nivell espectacular, Fernando Costa Santos va prendre la decisió de seleccionar-lo en la llista definitiva que aniria a l’Eurocopa.

No obstant això, el paper de Gonçalo Guedes no ha sigut com el futbolista esperava. El jugador del València es va perdre els partits de preparació per a l’Eurocopa, perquè va ser positiu en Covid-19. Una vegada es va recuperar, Guedes va tornar a incorporar-se als entrenaments de la selecció portuguesa. Ahir a la nit, Portugal va quedar eliminada de l’Eurocopa després de perdre l’eliminatòria dels octaus de final davant la selecció de Bèlgica per 1-0.

Guedes no ha jugat cap minut

Gonçalo Guedes esperava poder ser important en este campionat internacional. No obstant això, el paper de Guedes en esta Eurocopa ha sigut per a oblidar. Fernando Santos ha considerat oportú que Gonçalo Guedes era un dels futbolistes que menys necessitava i no ha disputat cap minut en tot el campionat. Guedes no ha jugat cap minut en tota l’Eurocopa. Dels quatre partits que ha disputat Portugal, Guedes no ha anat convocat en dos d’ells.

El futbolista portugués ha vist des de la banqueta i des de la grada com la seua selecció no ha aconseguit fer un bon paper. És veritat que l’equip tenia molt talent a la davantera amb futbolistes com: Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Diogo Jota, André Silva, Bernardo Silva o Joao Félix. Però és important recordar que Gonçalo Guedes va ser l’autor del gol de la victòria en la final de la Uefa Nations League en 2019. Per tant, si Guedes no ha participat en este campionat ha sigut a conseqüència del seu rendiment.

Es complica traure un bon preu de venda per Guedes

D’altra banda, la nul·la participació de Gonçalo Guedes a l’Eurocopa perjudica molt al València CF. Des del club de la Capital del Túria tenien clar que este campionat era clau per a poder augmentar el preu de venda de Guedes. La situació econòmica del València és dramàtica i l’eixida del futbolista portugués és necessària. El problema és que com no ha jugat res, el club valencià no podrà traure una bona quantitat per ell.