La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gennaro Gattuso: “Si l’àrbitre va al VAR, ha d’anar sempre al VAR”
,

Gennaro Gattuso: “Si l’àrbitre va al VAR, ha d’anar sempre al VAR”

COMPARTIR

Gennaro Gattuso ha atés als mitjans de comunicació després de la derrota per la mínima davant l’Atlètic de Madrid. El tècnic italià ha repassat el partit i ha mostrat la seua tristessa, perquè el seu equip no ha sigut capaç de sumar cap punt en este partit. 

La polèmica

Si l’àrbitre va al VAR ha d’anar sempre al VAR. No pot ser que un àrbitre decidisca anar unes vegades al VAR i altres no. Ha sigut falta, perquè és falta, però les regles s’han de complir sempre. 

Jo parle molt amb l’àrbitre pel meu caràcter. El gol no era legal, perquè és falta, però les regles són les regles. 

El partit

És difícil parlar del partit de hui. Portem zero punts de sis. Hem de continuar i treballant. Hem de jugar amb el mateix joc i amb les mateixes ganes. Crec que en este moment hem de treballar molt dur. 

Per a guanyar el partit hem de marcar gol. Hem tingut quatre o cinc ocasions prop de l’àrea i no hem tirat a porteria. Hem de millorar això. Hem de jugar noranta minuts, el partit no acaba en el setanta. Hem de jugar amb la mateixa mentalitat els noranta-cinc minuts. 

Cavani

Jo crec que el cos tècnic ha de treballar bé amb Cavani. És un jugador que ha estat tres mesos sense equip i no ha fet pretemporada. Necessita una adaptació. Ell ha arribat per a ajudar-nos i nosaltres hem d’ajudar-lo a ell també. 

Bryan Gil

Encara estem esperant al Tottenham per a poder aconseguir el fitxatge de Bryan Gil. 

Maxi Gómez

En este moment, no sé res sobre la possible eixida de Maxi Gómez. 

Mestalla

Mestalla ha estat de deu. Un dilluns a les deu de la nit i han vingut més de quaranta-mil persones.