Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

GAZZETA DELLO SPORT: Jesús Vázquez se n’anirà a este equip en gener

Per Alex Alfaro · 12 Novembre, 2022

Jesús Vázquez ha perdut protagonisme en l’equip des que tinguera una xicoteta lesió a principi de temporada i Lato rendira a un enorme nivell. És per això que el València té un treball complicat en el lateral esquerre, amb un Gayà internacional i un Lato que de moment rendeix molt bé.

Segons va informar Tribuna Deportiva, Jesús Vázquez té una clàusula en el seu contracte per la qual si no juga un nombre determinat de minuts fins a gener, el club està obligat a deixar-li eixir cedit si arriba una oferta que satisfà al jugador.

El jugador, que únicament ha disputat 136 minuts, podria activar-la ja que en cap cas arribaria als minuts marcats en el contracte. El futbolista necessita i vol tindre minuts i no descarta la seua eixida en el mercat hivernal.

La clàusula del jugador únicament contempla una cessió, però en el cas d’una oferta de compra s’estudiaria, però tot dependrà de l’aposta que vulga fer el club en eixa posició. El que és clar és que tots no caben.

L’Inter va a per Jesús Vázquez

El prestigiós periòdic la Gazzeta dello Sport ha publicat durant el matí de hui en la portada les possibilitats de marxar-se a l’Inter de Milà en el mercat d’hivern. Tal com revela este periòdic, les converses i els contactes amb el València ja han començat i la intenció és que el jove lateral del València puga viatjar cap a Itàlia durant el pròxim mercat. A més, tal com hem comentat més amunt en l’article, seria una decisió que dependria únicament de Jesús Vázquez.

Segons La Gazzetta el València veuria amb bons ulls una eixida del jugador a la recerca dels minuts que no està tenint a Mestalla, encara que quedaria en l’aire la fórmula perquè es donara l’operació. En qualsevol cas les converses prèvies ja s’haurien iniciat i els contactes, fins al moment, han sigut positius