Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà podria haver jugat el primer partit davant Costa Rica

Per Pablo Marquez · 19 Novembre, 2022

José Luís Gayà ha abandonat la concentració de la selecció espanyola a causa d’un esquinç lleuger al seu turmell. El període de recuperació era de huit dies i s’esperava que el jugador arribara al segon partit de la fase del grups del Mundial davant Alemanya.

No obstant això, Luís Enrique va prendre la decisió d’enviar a Gayà a València i convocar a Balde en el seu lloc. L’entrenador d’Espanya considerava que era millor no assumir cap risc per a no tindre només un lateral esquerre durant tot el Mundial, en cas d’una recaiguda de Gayà.

Ara mateix, segons ha informat SER Deportivos València, Gayà podria haver jugat el partit davant Costa Rica, el qual es disputa el pròxim dimecres. El lateral de Pedreguer camina amb normalitat i podria haver-se recuperat a temps per a poder disputar el partit inaugural d’Espanya.

Gayà entrenarà amb normalitat

Com ja està en València i eixa situació ja no és possible, Gayà començarà els entrenaments amb la resta dels seus companys la pròxima setmana, els quals tornen de vacances. Gayà estava molt afectat per haver-se perdut el Mundial. Ara es ficarà a les ordres de Gattuso per a preparar la tornada de la temporada.