Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà escoltarà ofertes

Per Josep Prats · 28 Gener, 2021

El capità del VCF va rebutjar una primera oferta de renovació per part del club perquè no complien les condicions salarials que ell demanava, ja que es tractava d’una oferta ridícula per a un jugador com Gayà.

Des d’aleshores, les negociacions entre el club i els seus agents han quedat en un punt mort. Ningú més ha menejat fitxa per aconseguir arribar a un acord satisfactori per a ambdues parts.

Murthy sap que ha de fer un esforç

El president del VCF, Anil Murthy, i la resta d’integrants de la direcció esportiva de l’entitat valencianista sabem que hauran de fer un esforç econòmic perquè Gayà renove. Cal recordar que, el jugador de Pedreguer es troba en el segon escaló salarial, per davall de jugadors com Cillessen o Carlos Soler.

Segons han avançat a Jugones, el lateral obri la porta d’eixida. Escoltarà ofertes d’altres equips. Per primera vegada, Gayà es planteja eixir del VCF després de rebutjar en ocasions anteriors a clubs grans.

Per tant, veient la situació de l’equip, es plantejarà el seu futur a final de temporada. El FC Barcelona és el millor col·locat per poder fitxar a Gayà, ja que tots els candidats a president del conjunt culer, tenen al de Pedreguer en la seua llista d’incorporacions.

Regístrate en DAZN y disfruta del primer mes gratis. Después 9,99€ al mes sin permanencia.