Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà entra en escena a l’Eurocopa

Per Miguel Castells · 14 Juny, 2021

Després dels debuts de Daniel Wass i Cheryshev, hui entra en escena el tercer valencianista convocat per a l’Eurocopa: José Luis Gayà. La competència a Espanya al lateral esquerre era tremenda: Angeliño, Reguilon, Jordi Alba, Yuri… No obstant això, Luis Enrique es decantà pel jugador de Pedreguer.

Gayà o Jordi Alba?

Una vegada dins de la llista, el dubte és si hui serà titular per davant de Jordi Alba. L’any del València no ha acompanyat, i el lateral del conjunt blaugrana ha realitzat un final de temporada molt positiu. Encara i tot, a la fase de grups Espanya no hauria de tindre problemes per a passar, i s’espera que Gayà també tinga oportunitats.

A les 21h

L’inici de la selecció a esta Eurocopa serà hui a les 21h davant Suècia, qui com Espanya va patir alguns postius per Covid, però tot apunta que el partit es disputarà amb normalitat. L’enfrontament es podrà veure per Telecinco i suposa la primera pedra perquè Espanya torne a ser campeó d’Europa.

Hui Gayà i demà Guedes

De moment, cap valencianista ha aconseguit sumar cap punt a esta Eurocopa, però hui amb Gayà i demà amb Portugal la lògica diu que es sumaran els primers bons resultats. La Portugal de Guedes s’enfrontarà a Hongria a un partit que ha de guanyar sí o sí, ja que els altres rivals del grup són Alemanya i França.