Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà debuta en l’Eurocopa i acaba lesionat

Per Pablo Marquez · 29 Juny, 2021

Espanya va aconseguir la classificació per als quarts de final guanyant a Croàcia per cinc gols a tres en un partit dramàtic. La selecció croata va marcar dos gols a falta de cinc minuts per a la finalització del partit i va forçar la pròrroga. No obstant això, dos gols d’Espanya obra d’Àlvaro Morata i Mikel Oyarzabal van ser decisius per a poder donar a la selecció el passe als quarts de final davant Suïssa.

Gayà, titular per primera vegada en una Eurocopa

Pel que respecta a José Gayà, el capità del València CF va començar el partit com a titular. Luís Enrique ha valorat la bona actitud i el gran treball de Gayà als entrenaments i el va premiar amb la seua presència en un partit d’octaus de final d’una Eurocopa.

Amb la seua participació en este partit, José Gayà ha debutat per primera vegada en un campionat internacional de gran magnitud. El futbolista de Pedreguer havia disputat amistosos i partits de classificació, però mai havia jugat en una Eurocopa o en un Mundial. Gràcies al seu gran treball i nivell, Gayà ha pogut complir un dels seus somnis i espera poder continuar jugant en esta Eurocopa.

Gayà va abandonar el partit per lesió

El problema va ser que José Gayà no va poder finalitzar el partit amb la selecció. El capità del València CF va sentir molèsties al seu bessó i va haver d’abandonar el partit. Luís Enrique va optar per substituir al futbolista i per això va entrar Jordi Alba al camp.

Segons ha informat el Diari Marca, encara no s’han realitzat les proves pertinents per a conéixer si presenta una lesió, però podria tractar-se d’una enrampada degut a l’exigència del partit. Haurem d’esperar per a veure si Gayà es pot recuperar i pot tornar a participar en l’Eurocopa.