Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gattuso:”No anem a fitxar per fitxar”

Per Vicent Burguete · 30 Desembre, 2022

Gennaro Gattuso ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà, dia 31 de desembre. El València visitarà l’estadi de La Ceràmica, on tractarà de tancar l’any 2022 guanyant al Vila-Real després del paró de 51 dies provocat pel mundial. El tècnic italià ha parlat sobre el partit, mercat d’hivern, Toni Lato i Jesús Vazquez entre altres coses.

Baixes per a demà

Tots els jugadors estàn bé, a disposició.

Sobre Setién

Per a parlar d’ell tinc que estar 25.30 minuts. Quan veia a Las palmas, m’agradava el joc de Setién, fins i tot m’anava en un assistent molt de temps cap enllà per a gravar com entrenava. é

És un entrenador que m’ha ajudat molt amb la seua idea. Setién m’ha canviat algunes idees sobre el futbol i ara fem moltes coses que ell feia a Las Palmas.

Mercat d’hivern

No sé si anem a fitxar, nosaltres estem molt contents amb la plantilla. Estem treballant i si fitxem tenim que vore bé que jugadors poden millorar a l’equip. No anem a fitxar per fitxar

En estiu vam treballar molt amb Bryan Gil. El Tottenham va decidir no cedir-lo i pense que no han canviat l’idea. No volen cedir-lo per 6 messos i voln que Bryan Gil continue amb ells.

Situació de Lato

Si al jugador no li agrada la proposta, he de respectar-lo. Sé que no està content en la proposta, però he de mantindre’l amb una bona mentalitat i el meu deure es mostrar la confiança en ell. No puc dir res en contra d’ell perquè és una màquina, entrena sempre al 100%.

Sobre el Vila-Real

Pense que per a tornar a València amb els punts hem de fer un gran partit davant un equip amb bon futbol i gran calitat.

Hem de respectar al rival perquè ha sigut un campió d’Europa League, semifinalista de Champions League… i és un derbi.

Sobre Pelé

Quan un home guanya 3 mundials i marca mil gols, és un home que ha canviat l’història del futbol.

Ha tingut sempre un comportament exemplar, el recordarem tota la resta de nostra vida.

Sobre Jesús Vazquez

Estem parlant en Jesus Vazquez, no ha tingut moltes oportunitats i pense que, pel seu bé, ha de tindre continuitat. Es un gran jugador i te molt de potencial, però té per davant a Gayà, que està a un magnífic nivell.

A Jesus li he dit coses que ha de millorar, perquè te gran qualitat. Segurament, no li he ajudat perquè no li he donat moltes oportunitats. Li he dit que te que continuar treballant fort i lo que pense d’ell.

És un xaval del club que te que jugar, jugar i jugar, no és fàcil quan te propossen jugar 10-15 minuts per partit, així no es pot millorar. La relació és bona.

Renovacions

Quan un club va a proposar un contracte, puc parlar en els jugadors, però els diners no són meus. Hi han coses que van a canviar i això no el puc controlar. Espere que Diakhaby i Lato renoven, pense que ho hem fet bé i més de lo que hem fet, no podem fer. No sé si puc ser optimista, és dificil saber si ho puc ser o no, però ara toca esperar.

Objectiu de l’equip

L’objectiu del VCF és treballar partit a partit. M’agradaria dir que acabarem en europa, pero la realitat és que ho tenim que demostrar al camp.

Gabriel Paulista

Paulista ha de treballar, la prioritat d’aquesta pretemporada era el treball, no el resultat.

Els errors de paulista poden vindre perquè hem treballat amb una carga molt alta i ell no té eixos minuts necessaris. No soles ha fallat ell, tot l’equip ha fet errors.

Desitjos al 2023

Desitge que acabe la guerra, que es solucione el gas, la llum, que vaiga bé a la gent que no té diners i salut per a tota la gent. Soles dessitge que tot el mon estiga bé. Esportivament no vuic res, he de guanyarme-ho jo.