Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Gattuso respon a l’interés per Saúl

Per Sergio Botella · 28 Gener, 2023

El tècnic italià ha sigut preguntat aquest matí per un dels noms propis de les últimes hores en el mercat del València, Saúl. Segons Relevo, el migcampista de l’Atlètic de Madrid podria estar prop de convertir-se en jugador del València i per això, se li ha preguntat a l’entrenador del València.

Després de ser preguntat pel jugador de l’Atlètic, Gattuso ha comentat que no parlaria de jugadors que pertanyen a altres equips i que “només pensa a millorar a l’equip”.

Queden 3 dies per al tancament del mercat i el València a 3 punts del descens, contínua sense fitxatges. Sembla que el club només reforçarà el mig del camp amb la possible incorporació de Saúl. Els diners disponibles aniràn destinats a esta operació i per tant, no arribarà cap jugador de banda.

El migcampista espanyol ha disputat 21 partits esta temporada amb l’Atlètic de Madrid, però la majoria d’ells començant des de la banqueta. La passada temporada, va estar cedit al Chelsea en una temporada difícil per a ell on a penes va tindre protagonisme en la Premier League. La seua arribada, en forma de cessió de 18 mesos, suposaria aportar qualitat i ,sobretot, experiència necessària per a aconseguir la salvació.