La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso prepara una sessió després de la victòria davant el Dortmund
,

Gattuso prepara una sessió després de la victòria davant el Dortmund

COMPARTIR

El València va arrancar el primer amistós de la pretemporada amb una gran victòria davant el Borussia de Dortmund. L’equip de Gattuso va mostrar un gran nivell amb un Guedes superlatiu. Després d’això, la plantilla del València ha eixit al camp d’entrenament per a preparar una nova sessió d’entrenament. 

En el dia de hui només han entrenat els suplents. Gennaro Gattuso i el seu cos tècnic han pres la decisió de donar descans als titular, ja que ahir va ser un partit exigent on els futbolistes van donar el màxim. 

Maxi amb el grup

D’altra banda, la bona notícia de la sessió ha sigut que Maxi Gómez ha entrenat amb normalitat amb la resta dels seus companys. El davanter uruguaià ha tingut problemes físics que l’han impedit treballar en els últims entrenaments. No obstant això, ja està recuperat i la seua intenció és arribar al 100% tan prompte com siga possible. 

Hugo Duro i Jaume al marge

Per últim, els jugadors que no han entrenat amb el grup han sigut Hugo Duro i Jaume Doménech. Els dos futbolistes no estan al màxim a causa de diverses molèsties. Per esta raó, els dos jugadors treballen al marge amb la intenció de poder disputar els pròxims amistosos i convéncer a Gattuso.