Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso ha provat este onze titular per a enfrontar-se al Betis

Per Pablo Marquez · 09 Novembre, 2022

Este matí, tota la plantilla del València disponible ha eixit al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit davant el Reial Betis, el qual serà l’últim abans del Mundial.

Després de cinc partits sense conéixer la victòria, els de Gattuso estan preocupats i volen donar una alegria a la seua afició abans de l’atur del Mudnial.

L’onze de Gattuso

Gattuso ha pres la decisió de provar coses noves i veure si així pot revertir la situació. Per esta raó, el tècnic italià ha assajat este matí a la Ciutat Esportiva de Paterna amb el següent onze inicial.

En la porteria Giorgi Mamardashvili. La línia de quatre defensors estava formada per Thierry Rendall, Eray Cömert, Cenk Ozkacar i José Gayà. Paulista estarà disponible per al partit, però després de la bona actuació d’Ozcakar, podríem veure al turc com a titular demà.

En el migcamp, Gennaro Gattuso ha ficat a Nico González, Hugo Guillamon i Fran Pérez. Este últim és habitual veure’l entrenar amb l’onze titular, però és la posició que més canvia durant l’entrenament. Pel que respecta a Nico i Guillamon, Gattuso podria pensar en jugar amb els dos jugadors, els quals són de característiques similars.

Finalment, la davantera escollida ha sigut Justin Kluivert, Hugo Duro i Toni Lato. Haurem de veure si són els triats demà, ja que d’eixos tres futbolistes només Kluivert va ser titular el passat diumenge davant la Reial Societat.