ACTUALITAT  

El València busca reforços en la seua línia d’atac

Per Mauro Pérez · 03 Maig, 2024

Tot i que l’estiu encara no ha començat oficialment, els rumors entorn del València CF són abundants, especialment pel que fa a possibles incorporacions i eixides de jugadors clau.

L’entrenador Rubén Baraja ha deixat en clar que la seua prioritat absoluta és fitxar un davanter al més prompte possible. Durant la temporada passada, Baraja es va veure limitat a comptar només amb Hugo Duro i Alberto Marí durant la pretemporada, una situació que espera evitar enguany, i comptar amb tres davanters per a la pretemporada.

S’han remenat diversos noms en la cerca del València per un davanter de qualitat. Martín Satriano, davanter del Brest, ha despertat un gran interés en el club, encara que la competència i les circumstàncies del mercat dificulten el seu fitxatge. A més, el València té en el seu radar a Carlos Martín, de l’Atlètic de Madrid cedit en el Mirandés, entre altres noms que encara no han sigut revelats.

No obstant això, el nom que ha estat en boca de tots és el de Rafa Mir. El Sevilla està disposat a desprendre’s d’ell este estiu, i Rubén Baraja està interessat en el seu fitxatge. Encara que les negociacions podrien ser complicades a causa de les exigències salarials i de traspàs, el València està decidit a explorar totes les opcions per a reforçar la seua línia d’atac.

La necessitat de fitxar un davanter es veu necessitada per la imminent eixida de Yaremchuk, l’alt salari de la qual dificulta la seua continuïtat en el club. Malgrat les dificultats, el jugador i el club estan programant una reunió per a intentar trobar una solució que permeta la seua permanència al València CF.