La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso gravarà els entrenaments amb drons
,

Gattuso gravarà els entrenaments amb drons

COMPARTIR

Quan arriba un nou entrenador sempre apareixen nous mètodes. Estes figures al futbol sempre destaquen per la seua capacitat per a veure hores i hores d’entrenaments i partits. L’anàlisi del rival de cada cap de setmana i dels teus futbolistes és un aspecte primordial, i Gattuso el vol cuidar durant esta temporada.

Tramitant els permisos

Tant és així que, segons Onda Deportiva, el València està tramitant els permisos per a poder volar drons per la Ciutat Esportiva de Paterna. El tècnic italià vol tindre totes les sessions d’entrenament gravades des de dalt, de fet, ja col·locà una càmera a la primera setmana de pretemporada, però una vegada siga possible vol tindre drons des de diferents angles.

Un pacte amb Meriton

La trajectòria avala a un Gattuso que no està content amb la baixa activitat del mercat, però que té molt clar que defensarà als futbolistes i al club per damunt de tot. Això sí, no vol que el deixen tirat amb falta de jugadors en algunes posicions. Amb este tracte, l’exjugador del Milan treballa dia i nit per a col·locar al València on es mereix.

Futbolistes les 24 h

Vol tindre futbolistes que siguen professionals les vint-i-quatre hores. Ha demanat que facen la sesta en un hotel pròxim a la Ciutat Esportiva i també vol que passen molt de temps a Paterna, tots junts. Són mètodes nous que el temps dirà si funcionen, però és un fet que Gattuso ha vingut a canviar aspectes.