La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso es marca en roda de premsa un objectiu classificatori molt concret
,

Gattuso es marca en roda de premsa un objectiu classificatori molt concret

COMPARTIR

Gattuso ha parlat en roda de premsa sobre l’objectiu que es marca a final de temporada. Més concretament, ha dit que li agradaria acabar en el huité lloc o fins i tot en Conference League.

“L’objectiu de l’equip és partit a partit. És un equip jove. M’agradaria arribar al huité lloc o conference. Si millorem mentalitat i joc, bé. És un equip jove amb qualitat. En dos mesos era impensable jugar aquest partit. Estic molt content

Enutjat

“Estic una mica enfadat. Pel final del partit i les targetes. Hem de jugar sempre tots els minuts. El meu equip entrena sempre a full, estic content pel joc de l’equip”
 
“Marcos André té un problema en el nas i ha anat a l’hospital. *Diakhaby no té lesió, només estava cansat. Demà el *staff metge farà un comunicat mèdic”
 

Gols

Ahir parlàvem que l’equip només havia marcat un gol fins ara. El meu equip és el quart equip amb més possessió en camp contrari. Amb el temps millorarem. Veig sempre negativitat, hem d’ajudar a l’equip. És un equip jove que ha de millorar
 

Afició

“L’afició és increïble. La meua afició és increïble. Apreten molt, és difícil jugar ací. Pense que l’estil li agrada a a l’afició. A Mestalla hem de jugar sempre amb intensitat”