La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso, content amb el rendiment de Thierry Rendall
,

Gattuso, content amb el rendiment de Thierry Rendall

COMPARTIR

El València ja ha realitzat cinc sessions d’entrenament des que començà esta temporada 22/23. Gattuso ha donat molt bones sensacions amb la seua activitat, i és que encara que el tècnic italià està descontent amb el mercat (congelat), té molta il·lusió de tornar a ficar al València al lloc on es mereix, que és a les posicions de dalt de la classificació.

Un any més

Per a aconseguir-ho, haurà de confiar en gran part dels futbolistes que té ara mateix a la plantilla, i un d’ells és Thierry Rendall. Segons Superdeporte, Gattuso està molt content amb el rendiment del lateral portugués en estos primers entrenaments. Thierry l’any passat també va començar d’una forma espectacular, però les lesions el frenaren.

Els mèdics, sorpresos

El seu infortuni davant el Real Madrid a les primeres jornades de Lliga suposaren un calvari quasi tota la temporada per a ell. No obstant això, esta vegada fins el cos mèdic està sorprés amb l’evolució de Thierry, que quan les lesions el respecten es converteix en un dels millors laterals de la competició.

Nou estil

Gattuso vol que els seus jugadors tracten bé la pilota. De fet, tot apunta que hi haurà un canvi evident a l’estil de joc respecte a José Bordalás, i en este canvi d’idea Thierry Rendall encaixa millor que Foulquier, que haurà d’adaptar-se al nou estil.