La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso, content amb el rendiment d’Hugo Guillamon
,

Gattuso, content amb el rendiment d’Hugo Guillamon

COMPARTIR

El València ja està immers en la segona setmana de pretemporada i després de totes les sessions que porten acumulades Gattuso comença a veure qui s’ajusta millor a la seua idea d’entendre el futbol. L’italià aposta per un estil de joc on la pilota s’ha de cuidar: tan sols es pot llançar en llarg en situacions crítiques o per a realitzar canvis d’orientació, i en este sistema hi ha un futbolista que es mou de meravella.

Tractar bé el baló

Segons Héctor Gómez, Gennaro Gattuso està content amb el rendiment que està oferint Hugo Guillamon als entrenaments. El migcampista del València destaca per la seua capacitat amb la pilota, de fet, és un habitual a totes les inferiors de la selecció espanyola per este motiu, i l’entrenador del València valora molt esta qualitat.

Les transicions

A més a més, Guillamon ha demostrat ser un jugador vàlid en la pressió tras pèrdua. És veritat que li costa abastar camp com acostumen a fer els migcampistes defensius, però és perfecte per a llançar la pilota en transicions ofensives i tallar d’arrel les defensives. Així, en cas que no aplegara un “6”, Guillamon podria complir esta funció.

La seua renovació

No obstant això, a Guillamon tan sols li queda un any de contracte. El futbolista de la pedrera és un altre cas Soler o Gayà, ja que en cas de no renovar este estiu, podria negociar amb altres equips en el pròxim mercat d’hivern. En este moment, l’Athletic és l’equip més interessat en fer-se amb els seues serveis, ja que ell és basc.

Les condicions de març

Per a renovar, Hugo demana que es mantinguen les condicions que li oferiren en març. A este mes ell anava a renovar, però Anil volà a Singapur a reunir-se amb Lim i quan tornà l’oferta de renovació a Guillamon era prou inferior de l’establida anteriorment. Així, l’única condició que té ell per a renovar és que es tornen a ficar damunt la taula les condicions aprovades en març.

Gattuso el vol i Hugo vol continuar, ara tan sols falta que Meriton es rasque la butxaca per un futbolista que està apostant pel València, i que ha passat per quasi totes les categories inferiors del club.