+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Si juguem així com a la 2a part sumarem punts molt prompte”

Per Blanquinegres · 31 Desembre, 2015

El tècnic britànic va compareixer davant els  mitjans de comunicació tot just finalitzar el partit, el derbi davant el Vila-Real e nel que el VCF acomiadava l’any amb una derrota per la mínima.

 

La falta ha sigut increïble, i no se si ha sigut, tot i que no estic posant-ho en dubte. Podíem haver guanyat. Ara 11 són molts punts però encara queden punts per jugar. Jo busque resultats desesperadament. Vaig vore bons detalls davant Eibar i davant el Getafe i hui hem tingut ocasions però ens han fet un autèntic golàs. Si juguem així com a la segona part sumarem punts molt prompte.

No canvie la forma de vore a l’equip. Anem a recuperar jugadors i quan els tinguem tots vorem si fa falta reforçar l’equip. No tinc problemes amb els davanters estic convençut de que faran gols i tots els jugadors.

Fa temps que vaig deixar de creue en supersticions. Crec en el treball dur com el que he vist a la segona part. He vist un equip molt més compacte, més junt, després ens ha faltat els gols. El rendiment ha sigut superior al vist davant Eibar o Getafe.

Joao va ser el millor de l’últim partit. He estat canviant coses estes setmanes. Ells han tingut problemes amb es davanters per jugar amb nosaltres. Els millors equips són aquells que sempre treballen igual i això nosaltres no ho tenim, no tenim eixe luxe.

No crec que el partit de diumenge, a meitat de temporada siga una final, és important però no determinant. El Madrid arriba a Mestalla i els he dit que si el joc de la segona part el fan durant 90 minuts davant el Reial Madrid tindrem moltes opcions.

L’equip és molt diferent. Es reflexa el que té ara, jugadors determinants capaços de canviar un partit. El Liverpool d’abans no és el mateix Reial Madrid d’ara.

Volíem ser sensats. El Vila-real són bons a la contra i en la segona part hem vist un canvi dràstic i hem dominat fins el gol. El seu gol els ha tornat a posar dins de partit i eixa inèrcia era més forta, ha sigut un colp dur.