Garay i Soler no estaran contra el Betis

Per Blanquinegres · 04 Febrer, 2017

Més mal de caps per a Salvador González ‘Voro’. Ezequiel Garay i Carlos Soler es perdran el partit del cap de setmana vinent contra el Real Betis.

L’argentí no estarà disponible per acumulació de targetes. El central va veure la cinquena cartolina groga en un acció tonta amb Bebè i amb el partit decidit. Mentre que Carlos Soler no podrà fer-ho després de l’expulsió per roja directa rebuda en el minut 45 després d’una acció polèmica amb Escalante que va acabar en penal i en el (0-2) abans del descans.

Si aquesta setmana ja va tenir problemes Voro per a confeccionar una llista de garanties, el partit contra el Betis no tindrà de nou a dos dels titulars del conjunt xe. Aquesta setmana per motius disciplinaris van veure el partit des de la llotja: Munir, Nani i Parejo. Tres futbolistes que es van sumar a les tres baixes per lesió que acumulava en la seua haver-hi la plantilla: Rodrigo, Enzo Pérez i Siqueira.

Amb quasi tota probabilitat, el tècnic blanquinegre haurà de reconstruir la saga i el mig del camp. Una defensa en la qual cap dels suplents donen seguretat i un ‘trivot’ al qual Mario Suárez i Medrán estan desubicats.