Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Galons per a Ferro i Oliva

Per Miguel Castells · 12 Febrer, 2021

Enfrontar-se al Real Madrid sempre és sinònim d’un partit especial. L’absència de públic fa més descafeïnada una rivalitat històrica, però la responsabilitat d’eixir a guanyar a un estadi dificilíssim ha d’estar intacta. El mateix Carlos Soler va afirmar ahir que el València és un equip tan gran que ha d’eixir a guanyar a tots els camps, i tant de bo estes paraules ja estiguen al cap d’Oliva i Ferro, les dos noves incorporacions que tot apunta que seran titulars.

Javi Gracia té baixes confirmades i dubtes per resoldre. Cheryshev, Diakhaby, Guillamon i Piccini és segur que no aniran ni convocats, mentres que Carlos Soler i Cutrone dependran de la seua evolució. Amb tot, possiblement este serà l’onze de Javi Gracia per tractar de guanyar al Real Madrid el diumenge:

Porteria

S’obri després de molt de temps el debat a la porteria, però el més normal és que jugue Jaume. El porter d’Almenara té més ritme de competició que Cillessen, i és possible que Javi Gracia espere a un partit menys exigent per fer entrar en dinàmica a l’holandés.

Defensa

Les baixes segures de Guillamon i Diakhaby obliguen a Javi Gracia a confiar en un reforç: Ferro. El portugués formarà la parella titular de centrals junt amb Paulista. D’altra banda, els laterals seran els mateixos que estan actuant este últim tram de la temporada: Correia per la dreta i Gayà per l’esquerra.

Centre del camp

És a esta part on es presenten els dubtes més seriosos. Carlos Soler continua amb molèsties i en cas de no arribar en condicions Oliva ocuparia el seu lloc. Racic és l’únic fixe. Per la banda dreta tot indica que Javi Gracia apostarà per l’equilibri que li atorga Wass, i per l’esquerra jugarà Gonçalo Guedes, ja que la baixa de Cheryshev es prolonga.

Davantera

Maxi Gómez, tot i que el seu rendiment ha baixat, serà el 9 referència del conjunt blanquinegre a Madrid. El dubte més immediat és qui l’acompanyarà. Cutrone fa la impressió que no arriba a l’enfrontament, i entre la resta d’opcions el més segur és que Javi Gracia es decante per Manu Vallejo.

Possible XI

Així, el possible XI queda de la següent manera:

Porteria: Jaume

Defensa: Correia, Paulista, Ferro i Gayà.

Centre del camp: Wass, Racic, Oliva i Guedes.

Davantera: Manu Vallejo i Maxi Gómez.