ACTUALITAT  

La prellista per a l’Eurocopa: Pepelu i Gayà seleccionats, Mosquera i Hugo Duro es queden fora

Per Mauro Pérez · 16 Maig, 2024

El seleccionador nacional Luis de la Fuente ha donat a conéixer una prellista de més de 50 jugadors per al pròxim compromís d’este estiu, amb destacades inclusions i absències que han generat diverses reaccions en l’entorn futbolístic espanyol. Entre els seleccionats, es troben dos jugadors del València CF: Pepelu i José Luis Gayà.

La presència de Gayà no sorprén, ja que el lateral esquerre és un habitual en les convocatòries de De la Fuente, consolidant-se com un pilar en la defensa de la selecció. No obstant això, la inclusió de Pepelu ha cridat l’atenció. Encara que sempre ha sigut del grat del seleccionador, la gran competència en la posició de migcampista amb jugadors de la talla de Rodri i Zubimendi, havia mantingut al jugador de Dénia fora de les llistes prèvies. Ara, amb la lesió del jugador de la Reial Societat, Zubimendi, se li presenta una oportunitat única per a formar part de la llista definitiva.

D’altra banda, les absències de Mosquera i Hugo Duro han generat debat. Els dos jugadors han tingut una temporada destacada. Mosquera, als seus 19 anys, s’ha consolidat com un dels millors defenses de la lliga, mostrant un rendiment que molts consideren digne d’una convocatòria nacional. Així mateix, Hugo Duro, amb 13 gols en la temporada, segueix en la lluita pel trofeu Zarra, atorgat al màxim golejador espanyol de La Lliga. Malgrat les seues impressionants actuacions, De la Fuente ha decidit no incloure’ls en esta prellista.