ACTUALITAT  DECLARACIONS  SOCIAL  

Gabriel Rufián explota contra la “no sanció” d’Ancelotti i defensa a Gayà

Per Alex Alfaro · 11 Novembre, 2022

Ja és oficial i Ancelotti es lliura de la sanció després d’unes declaracions molt similars per les quals Gayà va ser sancionat 4 partits. Carlo Ancelotti esperava des de fa uns dies la resolució de l’expedient que se li va obrir després del partit davant el Girona. En aquell partit, Melero López va assenyalar un discutit penal a favor del conjunt català per una mà de Marco Asensio, mentre que també va anul·lar un gol a Rodrygo per falta sobre el porter.

La decisió del col·legiat, que va revisar la jugada en el VAR, sobre aquell penal de Marco Asensio va enfadar molt al Reial Madrid i especialment a Carlo Ancelotti, que en la roda de premsa posterior va parlar d’un “penal inventat”. El Departament d’Integritat de la RFEF va decidir tindre en compte estes paraules del míster italià i va traslladar un expedient a Competició perquè un jutge valorara el cas.

 

“No m’agrada molt parlar d’això però hui parle. La primera situació és bastant clara, no és penal perquè no toca la pilota amb la mà”

 

Ara mateix, el València ha eixit en defensa de José Gayà després d’esta injustícia. El portaveu del club, Javier Solís, ha fet unes declaracions sobre la decisió de l’organisme encarregat de les sancions.

Hui ha sigut actualitat la decisió de no obrir expedient extraordinari a l’entrenador del Reial Madrid per les seues manifestacions. Amb tot el respecte als òrgans disciplinaris, ja ho va comentar el Club en el seu moment. Hi ha unes certes ocasions en les quals no es comprén on està la vara de mesurar o què distingeix unes declaracions d’unes altres.

És molt complicat el treball que fan, però en unes certes ocasions haurien d’unificar-se els criteris perquè sinó es genera una manifesta indefensió com va ocórrer amb el nostre capità, José Luis Gayà.

La multa de la UE

D’altra banda, Javier Solís també ha parlat sobre la resolució de la multa de la Unió Europea. El València ha aconseguit no pagar els 24,3 milions d’euros i esta ha sigut la declaració de Solís sobre este tema.

Hui després de més de huit anys hem rebut la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que ha dictaminat que el València CF no va rebre ajudes que poguera considerar-se que vulneraven la normativa quant a la lliure competència de la Unió Europea.

Allà per 2016 la Unió Europea va adoptar la decisió que el València havia de retornar un total de 23 milions d’euros per suposats avantatges, això ve del préstec a la Fundació VCF d’un total de 75 milions d’euros que es va fixar en un tipus d’interés del 6,5%, un import que nosaltres sempre vam entendre que estava dins de mercat.

 

Gabriel Rufián

La polèmica ha sigut de tal magnitud que ha arribat a provocar que fins i tot alguns polítics com Gabriel Rufián es pronunciaren sobre este tema