Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Florentino aposta per una Superlliga amb l’Atlètic dins i el València fora

Per Miguel Castells · 14 Febrer, 2021

El projecte de la Superlliga comença a tindre més força que mai. El que en un principi feia la impressió de ser una proposta sense trellat ja és un motiu de debat a les grans lligues d’Europa. En este sentit, Florentino Pérez, president del Real Madrid, segons VozPopuli ha afirmat que en cas de negociar l’Atlètic ha de ser el tercer i últim equip espanyol convidat, per davant de Sevilla i València.

Els inversors volen al Sevilla

En l’inici de les negociacions amb els inversors del projecte, estos col.locaven al Sevilla com el tercer equip espanyol convidat, ja que a nivell de marketing són l’equip que més genera d’Andalusia i consideren que el club té potencial com per a superar a l’Atlètic de Madrid, mentres que el conjunt del Cholo basa tota la seua economia als resultats esportius, però en marketing estan per darrere del Sevilla.

El València ni es planteja

El València ni ha entrat a estes conversacions. Esta última temporada Javi Gracia no està per a res més que per a salvar-se, i és una llàstima que una entitat com el València Club de Futbol no tinga cap possibilitat de jugar una competició on es reuneixen els grans equips d’Europa, però com diria Meriton: “es lo que hay”.

A la resta d’Europa volen a l’Atlètic

D’altra banda, fora d’Espanya la percepció és la mateixa que la de Florentino. Els grans equips d’Anglaterra, Itàlia, França… consideren que l’Atlètic de Madrid és sense dubte el tercer equip d’Espanya, i que a una Superlliga com la que s’està plantejant haurien d’estar ells, i no el Sevilla o el València.