Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Filip Kostic: Qüestió d’hores

Per Blanquinegres · 17 Juny, 2016

L’arribada de la primera incorporació valencianista de cara a la temporada 2016/2017 pot tindre els dies i fins i tot les hores contades. Filip Kostic serà jugador de l’entitat de Mestalla per a les properes quatre temporades, apercebent un muntat econòmic de 1,5 milions d’euros a canvi d’unes xifres que, tal i com s’apuntava en els últims dies, mai superarien els 15 milions d’euros cap a l’equip d’origen, l’Stuttgart.

Tal i com informaven en el dia d’ahir els company de Radio València Cadena SER, el jugador podria aterrar en la Capital del Túria, demà, dissabte per tal de completar part dels tràmits d’un fitxatge com és passar la pertinent revisió mèdica i tancar detalls contractuals que han d’unir a l’internacional serbi amb el conjunt de blanquinegre.

Finalment, i si res ho canvia, Mestalla podrà vore les accions d’este esquerrà amb habilitat avalat per un bon coneixedor d’eixa demarcació com és Vicente Rodríguez. L’interés d’altres conjunts Premier i Bundesliga ha obligat al grup de treball encapçalat per Suso Gª Pitarch a ser ràpids i no vores sorpresos per altres equips interessats en el jugador de 23 anys d’edat.