+  DECLARACIONS  

Fede Cartabia: “L’eixida de Pizzi em resultà un poc injusta”

Per Pere Alapont · 21 Desembre, 2015

Els companys de riazor.org van realitzar aquesta setmana una entrevista al jugador valencianista cedit al Deportivo de La Coruña Fede Cartabia. L’argentí va fer un repàs de la seua trajectòria al conjunt de Mestalla i va deixar algunes declaracions que recollim a continuació:

Juan Antonio Pizzi tenia una personalitat terrible. Ell va apostar per mi i amb ell juguí quasi tot (des de l’arribada de Pizzi, Fede va disputar 16 partits com a titular entre Lliga, Copa i Europa League). Vaig estar molt content amb ell com a entrenador. La seua eixida del València em resultà un poc injusta.

Djukic és un padrí per a mi. Sempre em va tractar molt bé i li estaré agraït tota la vida. Em va donar una oportunitat grandíssima al València i la vaig poder aprofitar, per sort. Djukic em va ensenyar tot el que a ell li han ensenyat.

Sempre vull jugar. El tècnic opta per altres jugadors i jo ho accepte i tracte d’entrenar per a poder estar el dia de demà. Estic tranquil, tinc 22 anys i crec que acabaré jugant. No tinc cap dubte.

No sóc ni revulsiu, ni titular. Quan em toca estar, tracte de fer-ho el millor que puc, i quan isc des de la banqueta també.

Jugue més de mitja punta, juguí quasi tota la vida de mitja punta. Estic disposat a jugar en diverses posicions d’atac i això em beneficia