Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Espanya jugarà les semifinals de la Nations League esta nit

Per Pablo Marquez · 06 Octubre, 2021

Esta nit, Espanya s’enfrontarà a Itàlia en les semifinals de la UEFA Nations League. Una nova competició internacional, en la qual la selecció de Luís Enrique vol aconseguir el primer títol de la seua història. La passada edició, el campió va ser Portugal gràcies a un solitari gol de Gonçalo Guedes.

La convocatòria de Luís Enrique ha generat molta polèmica, perquè ha cridat a futbolistes com Gavi que només ha disputat quatre partits en primera divisió. També ha telefonat a jugadors que no estan a un gran nivell com Eric García i Sergi Roberto. Luís Enrique tenia al cap convocar altres futbolistes, però no han pogut recuperar-se a temps.

Soler i Gayà, baixes sensibles per a Luís Enrique

En esta ocasió, el seleccionador nacional no ha pogut comptar amb Carlos Soler i José Gayà, els quals estan en València recuperant-se de les seues respectives lesions. Pel que respecta al lateral de Pedreguer, Gayà és un futbolista habitual a les llistes de Luís Enrique. El jugador del València va ser convocat per a jugar l’Eurocopa, però un estratosfèric nivell de Jordi Alba li va deixar sense la titularitat.

D’altra banda, Carlos Soler estava sent la sensació de la temporada. El migcampista del València CF va marcar en els dos primers partits que va jugar amb la selecció espanyola. A més, Soler estava ajudant al València a guanyar els partits. Segur que si no s’haguera lesionat, el jugador valencià estaria en la convocatòria de Luís Enrique.

Carlos Soler i José Gayà han sigut dos baixes importants per a la selecció. Els futbolistes del València CF encaixaven a la perfecció en l’estil de joc que planteja Luís Enrique i segur que les seues lesions han modificat els plans del seleccionador espanyol. Gayà i Soler estaran des de casa animant a la selecció en este nou campionat i intentaran recuperar-se i tornar a un gran nivell futbolístic per a entrar en la pròxima convocatòria nacional.