Emiliano Moretti, manager del Torino, segueix a Jesús Vàzquez en Paterna

Per Alex Alfaro · 10 Desembre, 2022

El València porta dos de dos en esta segona pretemporada que està disputant el València de Gennaro Gattuso amb motiu de l’aturada pel Mundial. L’últim partit va ser una victòria enfront del Clermont per 4-2.

El partit era a porta tancada, però a més de periodistes, treballadors de tots dos clubs i representants de futbolistes, també va estar Emiliano Moretti. Qui fora lateral esquerre del València entre 2004 i 2009, ara mateix és manager del Torino i va estar a la Ciutat Esportiva seguint a diversos futbolistes, entre els quals es troba un dels laterals esquerres del València.

A més, també va estar un dia abans en la llotja del Ciutat de Valènca per a seguir en directe el partit entre Llevant i Ponferadina. Tal com vam informar en Blanquinegres fa unes setmanes, el Torino es troba seguint de prop a Jesús Vázquez i encara que és complicat, podria ser un dels destins en el cas que finalment isquera en este mercat d’hivern.

És per això que Moretti hauria estat seguint i veient de prop a un Jesús Vázquez que va tindre minuts en la segona part entrant com a revulsiu després de la primera titularitat de Jose Luís Gayà després de la lesió. Moretti va estar molt prop de Lay Hoon, presidenta del València, Javier Solis, director corporatiu del club, i Miguel Ángel Corona, director tècnic amb el qual va estar parlant uns minuts durant el temps de descans.