La millor informació del ValènciaCF en valencià

Emery li demana a Alcácer que es busque un equip
,

Emery li demana a Alcácer que es busque un equip

COMPARTIR

Notícia de moltíssima rellevància al Vila-real. L’equip groguet ha acumulat una gran quantitat de diners després d’aplegar a les semifinals de Champions, i açò unit al fet que és dels pocs clubs d’Espanya sanejats conviden a pensar que es reforçarà bé a este mercat. Tant és així, que segons Fabrizio Romano, el Vila-real s’ha interessat en Umar Sadiq.

Una eixida

El davanter de l’Almeria porta dos anys sent un dels grans noms de la Segona Divisió i per fi donarà el salt a la màxima categoria, ja siga quedant-se a l’equip andalús o fitxant per algun dels que ja estaven. Això sí, la incorporació de Sadiq obliga l’eixida d’un davanter, i segons El Confidencial l’escollit és Paco Alcácer.

De més a menys

El futbolista de Torrent aplegà a Castelló després de ser una de les grans sensacions del Borussia Dortmund. Comptava amb una mitjana golejadora espectacular tant a l’equip alemany com a la selecció, i en la seua primera mitja temporada amb els ‘groguets’ també va estar encertat, però esta trajectòria ha anat apagant-se fins al punt que Emery li ha demanat que es busque un equip.

La seua època al València

De fet, li ha donat més vacances que a la resta dels seus companys perquè puga trobar el seu nou destí amb tranquil·litat, que podria ser el València. A Mestalla ha tingut els seus millors anys com a futbolista i sempre ha sigut una de les sensacions de la pedrera. Ara, amb 28 anys i en terra de ningú, pot ser una opció per al club che.