ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els viatges que ha fet Lay Hoon Chan com a presidenta del València

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2023

Les absències de Layhoon s’han convertit en habituals. Des del València s’ha normalitzat que la presidència desaparega públicament del dia a dia del club.

És habitual per inèrcia situar a la presidenta a Singapur durant les seues absències, però la majoria de vegades no és així. Superdeporte ha informat dels vols de Layhoon durant els últims anys en la ‘zona Schengen’ (espai aeri que comprén a 27 països europeus que han abolit els controls fronterers). L’informe demostra que la presidenta fa viatges internacionals pràcticament tots els mesos de l’any.

Tres són els destins que més ha freqüentat Layhoon com a presidenta del club més enllà de València, de Singapur i de les ciutats on l’equip ha jugat partits oficials i amistosos. Eixes tres ciutats són Londres, Manchester i Milà. Londres és un dels centres d’operacions de Layhoon.

L’últim vol registrat de Layhoon fins al desplaçament a Palma data del 21 de setembre. Fa només dos setmanes entre el partit contra l’Atlètic de Madrid i l’empat enfront de l’Almeria. La presidenta va volar des d’Istanbul a València. El club protegeix la presidenta en les seues eixides assegurant que té coneixement directe del dia a dia del club