Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els tres jugadors que va descartar Corona a Gattuso en la primera reunió

Per Alejandro Fernandez · 28 Desembre, 2022

Miguel Àngel Corona, director esportiu del València va voler reunir-se en juny amb l’entrenador que anava a posar-se al capdavant del club en la següent temporada, Gennaro Gattuso, per a no mentir-li, per a anar de front i comunicar-li què podia fer el club en quant a esforços econòmics en el mercat estival, a què podia arribar a accedir el club, i que barreres no podia sobrepassar de cap manera per la situació financera per la qual passa l’entitat.

Corona li va comunicar a Gattuso que s’oblidara de jugadors com Diego Demme, Bakayoko i Belotti, que al final va acabar signant per la Roma. Corona va anar de cara, amb la veritat per davant i manifestant en tot moment l’existència d’un límit econòmic que afectaria les exigències de l’italià per a l’arribada de reforços.

Gennaro Gattuso va escoltar totes les paraules i pautes de Corona i va saber des d’aquell mateix moment quina era l’àrea de jugadors que podia rastrejar per a portar-los al club valencianista. Des d’aquell instant la relació entre Corona i Gattuso es va enfortir, la confiança entre tots dos és absoluta, i la parella que formen els dos reforça la imatge de Miguel Àngel Corona dins de la direcció del València.