Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els tres equips als que pot eixir Yunus en estiu

Per Alex Alfaro · 14 Gener, 2023

Yunus Musah ha tingut una evolució molt gran al llarg de l’últim any. Les moltes oportunitats que li va donar Bordalás la temporada passada han servit perquè s’haja convertit en un jugador a tindre en compte per part dels grans clubs europeus. I si el rendiment ja havia sigut bo, el Mundial li ha acabat posant en l’aparador.

Segons ha informat el prestigiós periodista Fabrizio Romano, Yunus té intenció d’acabar la temporada amb el València malgrat el gran interés de diferents clubs europeus en la seua figura per a la resta del mercat.

No obstant això, equips com el Chelsea li porten seguint des de fa ja molt temps, al que cal afegir l’interés de l’Inter i l’Arsenal i tot apunta que serà al llarg d’este mercat d’estiu quan es puga aconseguir la seua eixida.

Sens dubte és una actiu potencial i que el seu valor anirà augmentant amb el pas del temps. No obstant això, en els pròxims mesos arribaran ofertes que, en la situació econòmica en la qual es troba el València, segurament siga irrefusable. Yunus ha jugat un total de 1201 en el que portem de temporada comptant els partits de Supercopa d’Espanya, Copa del Rei i La Liga, a més de ser una figura clau en l’onze titular de Gennero Gattuso.