La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els negocis de Gattuso fora del futbol
,

Els negocis de Gattuso fora del futbol

COMPARTIR

Gattuso és un entrenador que podríem dir que fins i tot entrena ja per plaer. Al llarg de la seua carrera ha aconseguit tal quantitat d’èxits que li permet no dependre econòmica d’entrenar a un equip de futbol, com és en este cas el València.

A més, si no fora això suficient a nivell econòmic, el tècnic del València va obrir recentment un restaurant de luxe amb el seu soci Bianchi. El restaurant, situat en Gallarte (molt prop de Milan), té el peix com el seu plat estrela i és un dels restaurants de major èxit a Itàlia.

El restaurant porta obert des del passat 2010, i a la inauguració va assistir David Beakham i Ronaldinho. Segons va informar el diari La Repubblica, la inauguració va congregar a unes 5.000 persones, que es van amuntegar en els voltants del negoci per a fer-se amb una fotografia o un autògraf dels astres que van acudir a l’esdeveniment.
“Els orígens no s’obliden”, va explicar l’ex jugador migcampista internacional, que procedeix de la regió meridional de Calàbria i de família de pescadors.

A més, eixe mateix restaurant rep la mercaderia d’una pescateria que també és propietat de Gattuso. Això li permet a l’italià augmentar el seu patrimoni de forma molt notable. Això li permet tindre molta més autonomia i dependència de cara al seu acompliment com a entrenador de València.