La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els jugadors nivell VCF que demana Bordalás
,

Els jugadors nivell VCF que demana Bordalás

COMPARTIR


Ha sigut ja famosa aquella roda de premsa en la qual Bordalás va admetre que continuaria en el càrrec. De la mateixa forma li van assegurar que haurien vendes importants, al que l’entrenador del València va respondre que haurien d’arribar “jugadors nivell VCF”.

En escoltar això, molts aficionats van entendre que s’estava referint a jugadors completament TOP en els quals el València hauria de fer un gran desemborsament econòmic, com ja ho va fer en 2018 per Guedes.

No obstant això, el que transmet l’entrenador al seu entorn  més pròxim a nivell esportiu, tal com ha pogut saber Blanquinegre, és que en el mercat hi ha jugadors molt valuosos que, per les condicions del mercat, serien accessibles a un preu molt reduït.

Sense anar més lluny, el cos tècnic del club creu que jugadors d’equips que descendiran la pròxima temporada millorarien notablement a una plantilla que no té per exemple, cap migcampista natural.

Un dels jugadors que li agraden a Bordalás és Fernando Pachecho, en el cas que hi haguera moviments en la porteria. Durant les últimes temporades no està oferint el seu millor nivell i per això seria una gran oportunitat per a fer eixe pas cap avant.

Un altre central que interessa el seu perfil és Raïllo, central experimentat de 30 anys que, sí finalment es produeix el descens del Mallorca, buscarà espai en algun vestuari de primera divisió.

També interessa Campanya, però ací ens trobem amb el problema de sempre: actualment cobra prop de 3 milions, una xifra completament inassumible per al València actual.

Ara serà treball de la secretaria esportiva poder portar a tots aquells jugadors que es necessiten per a retornar al València al lloc que li correspon. En moments tan crítics, el cos tècnic considera que no poden haver-hi experiments i hi ha grans espai en la plantilla que necessiten ser omplits.