Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Els jugadors de la selecció espanyola seran vacunats abans de l’inici de l’Eurocopa

Per Pablo Marquez · 08 Juny, 2021

El positiu en Covid-19 en Sergio Busquets ha encés totes les alarmes en la concentració de la selecció a tres dies del començament de l’Eurocopa. Després d’este incident, s’ha creat un debat al voltant de la selecció espanyola sobre si els futbolistes haurien d’estar vacunats per a impedir nous contagis.

Els futbolistes podrien ser vacunats demà

Realment, la proposta de vacunar als futbolistes es va fer el passat divendres, per part del ministre de Cultura i Esport, abans de la notificació del positiu de Sergio Busquets. Esta idea s’ha plantejat al govern. De fet, segons ha informat la Cadena SER, el Ministeri de Sanitat espera poder aprovar en el dia de hui la vacunació per als internacionals espanyols. D’esta forma, els futbolistes convocats per Luís Enrique Martínez podrien rebre la vacuna contra la Covid-19 demà.

Des de la concentració de la selecció s’ha pensat que la millor idea per a poder immunitzar als futbolistes és utilitzar la vacuna de Janssen. Amb una vacuna monodosi, els jugadors podran estar immunitzats amb una única dosi.

Fernando Simón entén que s’haja de vacunar a la selecció

D’altra banda, Fernando Simón va parlar sobre este tema en la roda de premsa sobre l’evolució de la pandèmia. Simón ha declarat que ell entés que es puguen vacunar als futbolistes abans que a altres col·lectius, perquè és una “excepció d’interés”. Al cap i a la fi, darrere de l’Eurocopa hi ha molts interessos econòmics i un brot de coronavirus entre els futbolistes de la selecció podria significar un problema econòmic greu per a la institució.

En el dia de hui s’aprovarà la vacunació per als futbolistes convocats per Luís Enrique. Els jugadors estaran immunitzats i d’esta forma es minimitzen els riscos sobre un brot de la Covid-19 una vegada haja començat l’Eurocopa.