Sin categoría  

Els futbolistes que recupera el València aquesta setmana

Per Alex Alfaro · 20 Novembre, 2023

Baraja vol i necessita que arribe ja el cap de setmana i es complisquen les 16.15 del pròxim dissabte. Després de la dura derrota en el Santiago Bernabéu, el tècnic valencianista vol tornar com més prompte millor a les bones sensacions i sumar de nou tres punts que permeten seguir en la part alta de la classificació.

Les aturades de seleccions tenen apartats positius i negatius. El costat que beneficia a la plantilla és que hi ha més temps per a provar qüestions diferents allunyades de la preparació del partit i facilita que jugadors com Pepelu, que arrosseguen molts minuts, puguen descansar. El costat negatiu és que els entrenaments són poc productius a causa dels pocs jugadors disponibles de la primera plantilla i que futbolistes com Gayà no sols no descansen sinó que la seua fatiga augmenta.

D’altra banda, el tècnic valencianista podrà recuperar a diversos jugadors. Les pitjors notícies són Amallah i Almeida. Del portugués ja se sap que tornarà quan el seu dolor desaparega. El marroquí es va retirar a Mestalla per molèsties en els adductors i el temps estimat per a la seua volta és després de l’aturada.

D’altra banda, Diakhaby i Alberto Marí està previst que per al pròxim cap de setmana puguen entrar en la convocatòria