Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els dos pivots que agraden més al València per al mercat d’hivern

Per Alex Alfaro · 15 Novembre, 2022

El València comença a dir amb la boca xicoteta que acudiran al mercat d’hivern per a “reforçar la plantilla”. Intencions diferents del que va dir Gattuso en arribar de Singapur on va explicar en roda de premsa que a l’hivern es farien “pocs o cap moviment”. Mateixa idea que va repetir Miguel Ángel Corona en assenyalar que estaven molt contents amb la plantilla, que esperaven que fora cap avant i que no volien fer grans moviments a l’hivern. És per això que la gran pregunta és: Què ha canviat en aquestes setmanes? Pot ser que s’hagen adonat que la plantilla no dona per a molt més? Pot ser que les expectatives eren altres? Ho hauran d’explicar tant Corona com Gattuso a la seua volta de Singapur.

Corona té previst tornar a la ciutat de València dijous que ve. Mentre que Gattuso no vola directament a València sinó que té un destí intermediari on estarà un parell de dies abans d’arribar a València a la fi de setmana, dissabte o diumenge. Una vegada ja a la ciutat de València començaran a planificar el mes de gener pel que fa al mercat, encara que també cal prendre decisions respecte a les renovacions. L’equip per contra no tornarà al terreny de joc fins al pròxim 26 de novembre.

Un dels llocs que té intenció de reforçar el València és el del “6” també conegut com a migcampista defensiu o pivot. És una tasca pendent del club des de fa més de tres anys.

Tal com ha informat Ondacero, després de l’OK de Peter Lim per a fer algun moviment, Bakayoko és el jugador que més agrada dins del València, però hauria d’acceptar rebaixar-se el sou de l’AC Milà. Mentrestant, Diego Demme, futbolista del Nàpols, és un altre dels noms que maneja la secretaria esportiva del València encara que també és una operació molt complicat.

El València té espai per a escometre operacions, fins i tot arribant a poder assumir alguna compra. Cal recordar que el València no va arribar a utilitzar els 5,4 milions d’euros que va incrementar el València de FPF després que el màxim accionista avalara el 5% de la xifra de negoci de l’entitat.