Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Els dos “onzes” que ha provat Rubén Baraja

Per Alex Alfaro · 25 Juliol, 2023

Hui el València s’enfronta a la seua tercera prova al llarg de la temporada. Serà en St Gallen en l’últim dia de pretemporada i la realitat és que els periodistes desplaçats a Suïssa hem pogut veure molt poc de les proves de Rubén Baraja en els entrenaments.

No obstant això, durant el dia d’ahir sí que vam tindre una primera aproximació del que està intentant el míster en aquesta primera part de la pretemporada. Un dels objectius clars és ser un equip que tracte de tindre el domini de la pilota, molt segur arrere i amb pressió alta. No obstant això, són paraules fins que no es veja en el terreny de joc.

Aquesta vegada serà torn del St. Gallen, partit per al qual sense lloc a dubte l’atractiu -encara sense nous fitxatges al marge de Pepelu- és el de veure a ‘els xiquets del Pipo’ de nou en acció.

Pot servir de referència. El Pipo va treballar ahir amb dos onzes. El primer el formaven Foulquier, Paulista, César Tárrega, Jesús Vázquez; Pepelu, Javi Guerra; Fran Pérez, Gozálbez; Diego López i Alberto Marí.

El segon estava compost per Thierry, Diakhaby, Cenk, Gayà; Javi Navarro, Koba; Yunus, Hugo González; Tejón i Hugo Duro. El Pipo decideix. El debut de lliga s’acosta i està obligat a fer equip amb el que té. No li queda una altra.