Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Els detinguts per insults racistes a Vinicius Jr donen la seua versió dels fets

Per Alejandro Fernandez · 19 Juny, 2023

Hui han declarat davant el Jutjat d’Instrucció número 10 d’aquesta ciutat dues dels tres joves que van ser detinguts després del partit entre el València i el Reial Madrid a Mestalla per la suposada realització d’uns insults racistes al jugador brasiler, Vinicius Jr. El tercer jove declararà el pròxim 11 de juliol, després d’argumentar un motiu personal per a no realitzar la declaració en el dia de hui.

L’advocada d’un dels investigats ha explicat que el seu client ha donat la seua versió dels fets. “Ell no vol públicament dir res, perquè està suportant una desproporció en tot el que s’està diguent, la investigació està oberta i volem que es resolga tan bé com siga possible per a aquest xic, que no volem que siga un cap de turc del que va ocórrer a Mestalla, perquè els seus gestos no tenen cap intenció de delicte d’odi cap a eixe jugador ni un altre de raça negra”, ha confessat l’advocada.

Ell ha reconegut les imatges, però ha donat la seua versió que no té intenció racista contra el jugador ni contra ningú. Tot va ocórrer dins d’un context d’un partit de futbol en el qual les imatges demostren que el jugador es va passar tot el partit provocant a l’estadi i a l’afició i en un moment puntual s’està veient com s’encara a l’afició”, ha apuntat Juana Blázquez, l’advocada d’un dels denunciats.

L’RFEF ha ampliat la denúncia i vol estendre els fets del que va succeir a Mestalla, segons ha informat Manuel Izquierdo, advocat de l’investigat que declararà davant el Jutjat d’Instrucció número 10 el pròxim 11 de juliol. El propi advocat creu que “han agafat a aquests tres xics com a cap de turc per a intentar ampliar una causa contra el racisme que els ha vingut molt bé”.

Manuel Izquierdo ha confirmat que recorreran la decisió del València d’expulsar per a tota la vida als tres aficionats denunciats. La part denunciada creu que el club va prendre la decisió sense esperar les al·legacions i acusa la realització de l’expedient sancionador sense l’explicació de l’altra part.

El jugador del Reial Madrid, Vinicius Jr, declararà mitjançant una videoconferència el pròxim 27 de juny. La Graderia d’Animació del València seguirà tancada els dos pròxims partits de la següent lliga, però estarà oberta per al partit del Trofeu Taronja, que servirà com cada any per a realitzar la presentació de la plantilla.