Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els detalls que falten perquè es tanque Amallah

Per Alex Alfaro · 26 Juliol, 2023

El València té pactat l’acord perquè Selim Amallah arribe cedit aquesta temporada, però només se l’emportarà si el Valladolid accepta incloure una opció de compra a final de la temporada 2023-24. Cal recordar que el migcampista marroquí té una clàusula deslliuradora per a este curs.

Amb el Valladolid en Segona divisió, l’equip que iguale la fitxa que percep en el club val·lisoletà, es pot emportar a l’internacional del Marroc. Però en cas que el Valladolid puge a Primera al juny de 2024, el jugador ha de tornar a la disciplina albivioleta.

I el València no vol perdre el control del jugador al final de la pròxima campanya. Això és, està negociant que en el contracte de cessió s’incloga una clàusula de compra -la quantitat també s’està parlant- per a poder tindre una via per a quedar-se al jugador en propietat i no perdre’l en cas que el Valladolid ascendisca.

En el contracte entre club i jugador es va incloure una clàusula per la qual, en cas de descens val·lisoletà, el futbolista podria decidir eixir a un altre club cedit sempre que aquest nou destí assumira la totalitat de la fitxa -elevada per a un club que militarà en Segona-.

D’aquesta manera, el contracte és total entre el jugador i el València, i únicament falten detalls entre clubs com és el tema de la clàusula. El València no pagarà per la cessió.