La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els anys que vol el València ampliar-li el contracte a cada jugador
,

Els anys que vol el València ampliar-li el contracte a cada jugador

COMPARTIR

Des del València es té el ferm convenciment que podran escometre diferents renovacions durant les pròximes setmanes. Tal com ha informat SER Deportivos, la idea sense anar més lluny és augmentar la relació contractual amb Jose Luís Gayà cinc temporades més. Amb l’eixida de Soler, és la gran aposta que vol fer el club: capità, internacional, titular i home fonamental per a Gattuso i en un València de futur on existeix una clara manca d’emblemes. 

Un altre dels jugadors als quals és obligatori millorar el contracte és Giorgi Mamardashvili. El jugador no té unes condicions adequades per a un porter titular del València C.F i la idea del València és que estiguen units fins al pròxim 2027.

Jaume Domenech també serà un altre dels jugadors que renovaran al València. En aquest cas es treballa en una renovació per dues temporades més. Acaba al juny d’este mateix any.

El València també estan molt prop de renovar a Guillamón i l’acord es podria anunciar les pròximes setmanes. La idea és estendre l’acord durant tres anys més.