La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Vitòria Guimarães fa públic el preu de venda d’André Almeida
,

El Vitòria Guimarães fa públic el preu de venda d’André Almeida

COMPARTIR

El Vitòria Guimãraes acaba de fer oficial a través de la seua pàgina web els detalls de l’operació de André Almeida ja que estan obligats en cotitzar en borsa. Com indica en la web, el València ha pagat la monstruosa quantitat de 8 milions d’euros. No obstant això, això no és el més sorprenent ja que a més en la web s’indica que el Vitòria Guimaraes s’ha guardat un 20% de l’operació.

 

El València va fer oficial ahir la cinquena incorporació d’este mercat de fitxatges. André Almeida arribava procedent del Vitoria Guimaraes per 8 milions d’euros que es pagaran fraccionats en 5 anys. El jove migcampista portugués és part del futur de l’entitat blanquinegra, però a este València també serà necessari que siga el present.

Pot debutar a Mestalla

I el present més immediat és que ja està inscrit en la Lliga. El nou jugador valencianista ja està a València després d’arribar en avió des de Portugal a l’Aeroport de Manises al voltant de les 16:00 hores del passat dijous 25 d’agost.

El jugador de 22 anys serà el cinqué reforç del club de Mestalla després de les arribades de Samu Castillejo, Samuel Lino, Nico i Cenk Özkacar.

“Estic molt content d’estar ací”

“Estic molt content d’estar ací. Ha sigut tot molt ràpid. Fa una setmana em vaig assabentar de l’interés del València. Demà parlaré amb Gattuso”.