FEMENÍ  

El VCF Femení prepara la pròxima temporada

Per Laura Alapont · 20 Maig, 2020

El Valencia CF Femení ja està treballant en la configuració de la plantilla de cara a la pròxima temporada. L’equip ché, que ha esperat fins assegurar la seua continuïtat a Primera Iberdrola una campanya més, ja ha anunciat la seua primera renovació i es mou al mercat buscant reforços.

A la banqueta tot pareix indicar que continuarà José Bargues, que va assumir el càrrec després de la destitució d’Irene Ferreras.

Bea Beltrán ja ha signat la seua continuïtat una temporada més a terres del Túria. La lateral esquerra complirà la seua segona temporada al club. Podria compartir banda amb Esther Martín, la futbolista del CD Tacón estaria negociant amb l’equip valencianista per a les pròximes dos temporades.

Segons adelantava Plaza Deportiva, també podrien arribar procedents de l’Ajax, Iina Silma, centrecampista finlandesa, i Ellen Jansen, davantera neerlandesa.

Compartiran vestuari amb Enith Salón, Berta Pujadas, Cristina Cubedo, María Ortiz, María Jiménez, Marta Carro que tornava després de la seua lesió poc abans que parara la competició, Sandra Hernández, Asun Martínez, Flor Bonsegundo i Alejandra Serrano.

Per contra, acaben contracte tretze jugadores entre elles, les capitanes Gio Carreras, Natalia Gaitán i la gallega Mari Paz Vilas, la qual ha sonat amb força per a Betis i Espanyol. No obstant això, la davantera vol retirar-se al València i estaria esperant una oferta de renovació per continuar al club.

La resta que acaben contracte el 30 de juny són: María Pi, Viola Calligaris, Mandy van den Berg, Paula Nicart, Mónica Flores, Naiara Beristain Carol Férez, Paula Guerrero, Zenatha Coleman i Cara Curtin.