La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València vol donar eixida a Guedes, Maxi i Cillessen
,

El València vol donar eixida a Guedes, Maxi i Cillessen

COMPARTIR

El mercat del València serà prou llarg. La seua situació financera provoca que esgote fins al final les oportunitats que ixquen i que, a més a més, sempre estiguen pendents de possibles vendes. En este sentit, s’havia considerat la possibilitat de quadrar el Fair Play Financer amb les vendes de Guedes i Soler, però hi ha més futbolistes que són transferibles.

36 milions de FPF

De fet, segons Héctor Gómez per a Tribuna Deportiva, ara mateix els tres jugadors de la primera plantilla que el club vol vendre són: Jasper Cillessen, Gonçalo Guedes i Maxi Gómez. Entre els tres ara mateix consumeixen aproximadament uns 36 milions del Fair Play. 

Cillessen

L’eixida del porter holandés és necessària. El València ha d’aprofitar el colp de sort que ha sigut la irrupció de Mamardashvili per a desfer-se del jugador que més car l’ix cada any. Cillessen és una operació heretada de Mateu Alemany on es va fer un intercanvi per Neto quan la situació econòmica del club era prou distinta, però ara mantindre’l és pràcticament insostenible.

Guedes

D’altra banda, Gonçalo Guedes sap des del primer moment que està al mercat. El portugués ha tret la seua millor versió novament esta temporada i hi ha equips interessats en ell. De primeres, la Roma era qui més possibilitats tenia de firmar-lo, però no arribà als 40 milions que demanava el València i ara tenen un nou objectiu: Paulo Dybala.

Maxi

Per últim, Maxi Gómez és la lluita eterna. El davanter uruguaià aplegà per a donar un colp d’efecte a una davantera que estava funcionant, però que necessitava fer un pas més. El València donà a Santi Mina i diners per un dels “9” més prometedors de La Lliga, però el seu rendiment no ha sigut l’esperat i el club es planteja que canvie d’aires.

Així, estos són els tres futbolistes que en este moment tenen moltes paperetes per a eixir del València Club de Futbol.