Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València vendria a Yunus per esta xifra

Per Alex Alfaro · 17 Novembre, 2022

Yunus Musah és un dels últims grans actius, al costat de Mamardashvili i Gayà, que li queden al València C.F. Un futbolista que serà molt complicat poder retindre-lo en els pròxims mercats de fitxatges.

Tal com ha informat Matteo Moretto per al portal Relevo, el València demana pràcticament 30 milions d’euros per ell i va arribar a rebutjar una oferta de 25 milions d’euros del Nottingham Forest.

El mundialista ha rebut ja múltiples interessos principalment d’equips italians. Sense anar més lluny, l’Inter està molt interessat en ell tal com ha avançat el prestigiós diari la Gazzetta. No obstant això, equips  com el Milà també han preguntat i s’han interessat pel migcampista.

No obstant això, el club que de veritat estaria disposat a apostar per ell i fer una oferta que convença al València és la Juventus de Turí. Segons apunta Relevo, la Juve podria llançar una ofensiva durant el mes de juny.

No obstant això, caldrà estar molt atent al mundial que puga fer el dorsal número 4 del València ja que podria catapultar notablement el seu valor de mercat.

El València va prendre una gran decisió en incorporar per al filial a un desconegut Yunus en el 2019. Des d’aquell moment no ha fet res més a demostrar coses en el camp i convertir-se pràcticament d’una temporada a una altra en un futbolista  indiscutible per al mig del camp, malgrat els dubtes que va generar el seu inici de lliga de la mà de José Bordalás. La seua clàusula ara mateix és de 100 milions d’euros i serà el València qui posarà preu a una possible venda.

D’altra banda, el València va descartar completament una possible venda en el mercat d’hivern. La venda únicament es podria fer a l’estiu amb marge de maniobra.