Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València té la segona plantilla més jove de la lliga

Per Pablo Marquez · 04 Octubre, 2021

El València continua mostrant ser un projecte amb molts jugadors joves que encara han d’asseure’s a l’elit. El club de la Capital del Túria sempre ha presumit de ser un dels equips que més aposta per la joventud dels seus futbolistes.

De fet, segons ha informat Opta Jose a partir d’una estadística, el València té la segona plantilla més jove de la Lliga Santander. Els jugadors de José Bordalás presenten una mitjana d’edat de 24,2 anys. L’únic equip que supera estos registres d’edat és la Reial Societat, la qual té una mitjana de 24,1 anys.

Yunus Musah va jugar molts minuts la passada temporada

Com la plantilla del València és tan curta, els joves jugadors de l’Acadèmia han hagut de fer un pas endavant per a ajudar al primer equip. La temporada passada va ser Yunus Musah qui va agafar la dinàmica amb el València de Javi Gracia, ja que Meriton Holdings va prendre la decisió de no fitxar a cap futbolista després de la marxa de Ferran Torres.

Esta temporada sí que han arribat fitxatges, però tampoc han sigut d’una edat avançada, a excepció de Dimitri Foulquier i Hélder Costa. Marcos André, Hugo Duro i Omar Alderete són futbolistes joves que encara tenen molta carrera futbolística per davant.

Jesús Vázquez ha debutat en lliga

Esta temporada, José Bordalás ja ha utilitzat en lliga a jugadors de l’Acadèmia, com és el cas de Jesús Vázquez. El jove lateral esquerre ha aprofitat l’oportunitat i ha ajudat a l’equip quan ha sigut necessari. A conseqüència de la situació econòmica que travessa el club valencià, tot fa indicar que les pròximes temporades el València continuarà sent una de les plantilles més joves de tot el campionat.