Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València té fins al 15 de maig per a executar l’opció de compra per Hugo Duro

Per Miguel Castells · 08 Novembre, 2021

Hi ha un nou jugador de moda a la Capital del Túria. El València empatà ahir a un partit frenètic davant l’Atlètic, actual campió de Lliga, i ho va fer amb dos gols al temps d’afegit d’Hugo Duro, el jugador que ara mateix està en boca de tots a València. Ja ho va estar a la Copa del Rei el 2019, però esta vegada el motiu és ben distint.

Un inici espectacular

Té una aura especial. Fa la impressió que ha nascut per a jugar al València Club de Futbol. Amb els dos gols d’ahir empatà amb Carlos Soler i es col·loca ‘pichichi’ de l’equip amb quatre gols, un inici fantàstic que fins el mateix Hugo Duro ha afirmat que no l’imaginava ni als seus somnis, però de vegades la realitat supera la ficció.

Fins al 15 de maig

Ara, la pilota es troba al teulat del club, que ha de decidir si executa l’opció de compra pel futbolista. Segons Ser Deportivos Valencia, el València té fins al 15 de maig per a decidir si executa l’opció de compra per Hugo Duro, que és de 4 milions d’euros. Un preu baix per a una qualitat tan buscada ara mateix al futbol: el gol.

Corona negocià el seu contracte

Miguel Ángel Corona ja va negociar el seu contracte i salari si finalment el València decidia executar l’opció de compra, per tant, a la institució blanquinegra ja es platejaven que Hugo Duro tenia possibilitats de continuar lligat al club. Un home de la confiança de Bordalás que ha nascut per a brillar a Mestalla.