El València tan sols ha guanyat un dels últims 5 partits al Coliseum

Per Miguel Castells · 26 Febrer, 2021

El València es juga demà molt més que 3 punts al Coliseum. L’equip de Javi Gracia té l’oportunitat de deixar darrere a un rival directe i, a més a més, guanyar-li l’average, però per a això haurà de trencar una ratxa molt negativa, i és que el València tan sols ha guanyat un dels últims 5 partits al Coliseum Alfonso Pérez.

L’última victòria, en 2018

L’última victòria correspon a l’any 2018. El València acabà quart després d’una remuntada històrica, i esta victòria a la jornada 12 va ser clau, ja que suposava guanyar l’average. Parejo va firmar el gol de la victòria de penal al minut 81. Esta victòria va arribar en un moment dubitatiu per als jugadors de Marcelino.

Els quarts de Copa del Rei

Però més enllà d’esta alegria, cada visita al Coliseum ha sigut una mala notícia. Sí que és cert que una va ser amb final feliç, ja que la derrota de l’anada als quarts de la Copa del rei es va oblidar amb el 3-1 a Mestalla, però l’últim partit com a visitant davant el Getafe sí que va ser prou dolorós, pel resultat i per les formes.

L’últim partit, 3 a 0

El València viatjava a Madrid amb l’oportunitat de fer-se amb la quarta posició, però va caure per 3 a 0 a un partit on no va rematar a porta, mentres que el Getafe ho va fer deu vegades. Feia la impressió que el València no es jugava res, i per això el resultat va ser de 3 a 0, però perfectament podria haver sigut de més.

La resta de partits es saldaren per derrotes per la mínima i un empat a 2 en 2016. En esta ocasió, va ser Alcácer qui aconseguí rascar un punt per al conjunt blanquinegre als últims instants, després que el Getafe remontara amb gols de Medran (exvalencianista) i Scepovic.

Així, el conjunt de Javi Gracia viatja amb l’objectiu de trencar esta ratxa tan negativa. Hi ha al.licients de sobra per no relaxar-se en cap moment, i això mateix és el que ha de fer l’equip per endur-se els 3 punts del Coliseum Alfonso Pérez, com en 2018.