Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València s’interessa en Rafa Mir

Per Miguel Castells · 14 Abril, 2021

El València ja ha començat a treballar de cara a la temporada que ve per tal de reforçar-se en determinades posicions. A la davantera hi haurà canvis segurs, ja que Maxi Gómez i Guedes es troben al mercat, Cutrone acaba la seua cessió a juny i Gameiro també acaba contracte, per tant, el conjunt blanquiengre ja sap que haurà de fitxar davanters.

15 goles esta temporada

Segons Superdeporte, una de les opcions per a reforçar la davantera és Rafa Mir. El jugador dels Wolves, cedit al Huesca, ja ha marcat 15 gols esta temporada: 3 a la Copa i 12 a la Lliga Santander, i ja és el segon màxim golejador nacional, tan sols superat per un espectacular Gerard Moreno.

Betis i Atlètic també en la terna

La temporada de Rafa Mir va créixer d’una manera formidable amb l’arribada a la banqueta de Pacheta, que ha sabut traure el millor del seu davanter, i és per això que el València no és l’únic equip interessat per la seua situació. Betis i Atlètic de Madrid també l’estan seguint molt de prop.

Una opció de 10 milions

Dins de la cessió que va firmar l’equip aragonés es troba una opció de compra de 10 milions d’euros que probablement executaran, però no amb l’objectiu de quedar-se al jugador, sinó de traure benefici econòmic amb una futura venda, per tant, Rafa Mir no eixirà per una xifra inferior als 10 milions.

El jugador està centrat en el seu present, que no és un altre que continuar fent gols i aconseguir salvar la categoria, però els clubs ja pregunten pel davanter de moda del futbol espanyol, que ja va jugar a les categories inferiors del València i podria tornar al primer equip este estiu.