La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en el central Attila Szalai
,

El València s’interessa en el central Attila Szalai

COMPARTIR

El València de Gattuso vol reforçar-se en condicions per a poder tindre un equip competitiu. Esta és la tercera temporada consecutiva, en la qual el club valencià no jugarà competicions europees. Per este motiu, el tècnic italià està demanant-li un esforç a la directiva per a poder incorporar jugadors en diferents demarcacions. 

La principal prioritat per a Gattuso és fitxar un migcampista. El tècnic italià considera que és una de les zones on més necessaris són els fitxatges, perquè hi ha pocs efectius i, a més, és molt probable que isca Carlos Soler cap a un altre club. 

No obstant això, esta no és l’única posició que s’ha plantejat reforçar el València. De fet, el club che intentarà fitxar un central després de l’arribada del migcampista. Ara mateix, segons ha informat el diari turc As Marca, el València s’ha interessat en el central del Fenerbache Attila Szalai. 

Els clubs interessats en Szalai

El problema és que el central hongarés té molts equips darrere d’ell i el València hauria de fer un esforç econòmic per a fitxar-lo. Este mercat molts equips s’han interessat en Szalai. El primer club va ser el Zenit. Hi havia un acord entre clubs, però el futbolista no volia jugar en la lliga russa. 

Ara mateix, hi ha quatre equips interessats en el central hongarés. El Fulham, el Bolonia, el Wolfsburgo i l’Olympique de Marsella han preguntat per ell. De fet, el club italià ha presentat una oferta d’onze milions d’euros pel jugador del Fenerbache. 

La situació econòmica del València

Amb estes circumstàncies, tot fa indicar que el València té molt poques probabilitats de fitxar a Szalai. De fet, cal recordar que el club valencià no ha tancat a Alderete per tres milions i mig. La situació econòmica és molt complicada i són necessàries les vendes per a poder afrontar altres operacions i poder inscriure als jugadors fitxats. La principal prioritat del València és contractar un migcampista.