ACTUALITAT  FITXATGES  

El València rep dos ofertes formals per Cenk Özkacar

Per Alejandro Fernandez · 03 Gener, 2024

El mercat hivernal ja s’ha obert i el València valora la venda d’alguns jugadors. L‘entitat valencianista té la idea de vendre algun futbolista de la línia defensiva i el club ja ha rebut dos ofertes per un central que no compta amb molts minuts per a Rubén Baraja.

El València ha rebut dos ofertes per Cenk Ozkacar provinents de clubs de la lliga turca, segons ha informat Fran Guaita a Ser Deportivos València. La informació amplia que el jugador no es vol moure del València i que de moment no planeja la seua eixida del club.

El fitxatge de Cenk ha sigut molt criticat perquè l’afició no entén la despesa de 5 milions d’euros per un central sense grans prestacions, que li està llevant la plaça en el primer equip a millors centrals que ixen del filial i perquè eixos 5 milions es podrien haver emprat en un jugador d’un altre perfil.

Però Corona és el seu màxim valedor dins del club i ja va defensar en una entrevista el fitxatge del central turc. “No aposte jo, aposta el València per Cenk. S’ha escrit molt sobre el cost econòmic de Cenk, però realment no és el que impacta el club. Mira el cas d’Almeida: va ser un traspàs de 8 milions d’euros i el seu impacte econòmic va ser inferior al cost de la cessió de Kluivert”.

El València també valora les eixides de Gabriel Paulista i Mouctar Diakhaby, qui han vist com Cristhian Mosquera s’ha consolidat com l’eix central en la defensa i com Yarek Gasiorowski arriba del filial amb un gran talent i potencial per a establir-se en l’elit.