La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València realitzarà esta vesprada una oferta per Juan Mata
,

El València realitzarà esta vesprada una oferta per Juan Mata

COMPARTIR

El mercat del València no s’acabarà fins a l’últim moment. Gennaro Gattuso vol millorar la plantilla el màxim possible a este últim dia i ara mateix el València lluita per a tancar tres incorporacions: Ilaix Moriba, un jugador de banda i Juan Mata. Este últim seria una tornada sominada per a l’afició valencianista, que el recorda amb molta estima.

Una oferta

Doncs bé, el club che de moment no ha fet cap moviment per ell, però sap que el temps no és un problema, ja que Mata està sense equip i coneix la il·lusió de la gent per la seua tornada a Mestalla, per tant, tot apunta que acceptarà. Així i tot, segons Héctor Gómez, el València esta vesprada presentarà una oferta per ell.

El fitxatge no li costa diners al club, ja que és futbolista lliure, però sí que ve de tindre un salari prou superior al que rebrà al València. Mata haurà d’estar dispost a baixar-se el sou i saber que no ve al mateix València que el de la seua primera etapa.

Miguel Ángel Corona ha cridat al seu pare per a dir-li que espere al València perquè si alliberen les fitxes pertinents tractaran de firmar-lo, i amb estes tres eixides és possible.